O nama

m/b Sea Star je jedinstven višenamjenski brod skrojen po mjeri za jednodnevne poslovne skupove, obljetnice, vjenčanja, prezentacije, konferencije isl. Brod se može koristiti u raznim kombinacijama – kao prijevozno sredstvo, kao sala za zabave, za sastanke, samo kao restoran ili brendirani lounge bar. Brod kapaciteta 400 osoba je u potpunosti klimatiziran, opremljen audio-vizualnom opremom, kuhinojm, barovima, te stabilizatorima može zaploviti uzduž Jadranske obale.

BUDITE INOVATIVNI I SVOJE SLJEDEĆE DOGAĐANJE ORGANIZIRAJTE NA MORU

Ugostite svoje poslovne partnere, zaposlenike ili pak prijatelje u jedinstvenom ambijentu m/b Sea Star. Kvalitetna događanja su naš zaštitni znak koja pridonosi imidžu i prepoznatljivosti, te čini Sea Star idealnim izborom za organizaciju vašeg događanja. Naši klijenti najzadovoljniji su kombinacijom opcija zabavnog animacijskog programa i vrhunskog kulinarskog doživljaja

KREATIVNA DOGAĐANJA NA MORU

m/b Sea Star, ukupnog kapaciteta do 400 osoba, u potpunosti je klimatiziran i opremljen sa modernim ozvučenjem, rasvjetom, video projektorom i projekcijskim platnom. Glavni salon broda raspoređen je na dvije palube, a manji salon koji se nalazi prema pramcu broda može se odvojiti i koristiti kao ekskluzivni prostor- VIP soba za sastanke. Glavna dvorana broda, prilikom poslovnih skupova prilagodljiva je za različite postave poput kazališta, učionice ili U oblika. Sea Star je jedini objekt ovakvog tipa na Jadranu sa kojim se može ploveći istodobno uživati u čarima mora i sudjelovati na predavanju, prezentaciji ili sastanku.

Sea Star Karakteristike

Za ostale fotografije posjetite našu galeriju: