Eventi na Sea Star-u

Od samog početka 2010, MS Sea Star je ugostio različita događanja na brodu. Mnogi klijenti organizirali su raznolika događanja – dnevne poslovne sastanke, predstavljanje novih proizvoda, gala večere, zabave za osoblje, prezentacije kompanija, vjenčanja i mnoštvo drugih tematskih događanja na plovećem objektu. Od trenutka kad uđete na Sea Star, on će vas osvojiti svojom elegancijom i prostranošću.

Unutrašnjost broda je obnovljena prema smjernicama i potrebama naših gostiju. Novo lice MS Sea Star je svježe, moderno i elegantno i daje novu dimenziju organizaciji događaja i konferencija. Prethodno tamne boje su zamijenjene sa svjetlijim i vedrijim nijansama. Igranje s bojama i materijalima rezultiralo je modernim i suvremenim dekorom. Brod je opremljen sa modernim audio-vizualnim sistemom, video projektorom i projekcijskim platnom. Brod je klimatiziran ima potpuno opremljenu kuhinju i dva bara.

Brodski glavni salon nalazi se na dvije palube, a manji salon, prema brodskom pramcu, može se odvojiti i koristiti kao ekskluzivni području. Brod krasi prostrana sunčana paluba sa koje se pruža nezaboravani panoramski pogled tijekom plovidbe. Ako želite, pobrinuti ćemo se o svim vašim potrebama, kao što su catering, dekoracija i zabava. Svaki put nas veseli zajedničko kreiranje novih ideja ili tematskih događaja na našem jedinstvenom brodu.

Sea Star Karakteristike